CHAZZ de gezondere chips!

Gebakken op een lagere temperatuur dan gewone chips. CHAZZ-chips worden in kleine porties gebakken, langzamer en bij een lagere gemiddelde temperatuur van 150 C, dus ze zijn krokanter en je vindt er niet alleen aardappelen maar ook andere groenten in, die chips zo veel interessanter maken!

Gewone massa-aardappelchips wordt in duizenden kilo’s per uur gebakken bij een hoge temperatuur van 180-190 ° C, die olie sterk oxideert, koolhydraten verbrandt en verandert in acrylamiden. Chazz niet!

Geen conserveermiddelen of smaakversterkers en als we voor kruiden kiezen, willen we er zeker van zijn dat de smaak van versgebakken friet wordt versterkt door natuurlijke kruiden die geen conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakversterkers bevatten. We voegen zoveel natuurlijke kruiden toe als nodig is, want we willen dat je de natuurlijke smaak van de aardappelen proeft terwijl je de chips eet. Chips gemaakt van natuurlijke Litouwse groenten. Alle groenten zijn natuurlijk geteeld op Litouwse boerderijen, dus CHAZZ-groentechips zijn een exclusief Litouws product! Glutenvrij en veganistisch. Je zult geen gluten vinden in CHAZZ-chips en voor degenen die een veganistisch dieet waarderen, hebben we een reeks chips ontwikkeld die voor hen geschikt zijn en zelfs een speciale proefset!